Deratizace neznamená pouze hubení potkanů: Co pro vás odborníci můžou ještě udělat?

Když se řekne „deratizace“, tak si většina z nás vybaví hubení potkanů nebo švábů. Přitom deratizační a likvidační služby nabízejí mnohem víc. Pojďme se podívat na služby, které můžete využít pro svůj domov, firmu nebo zahradu. 

Dezinfekce pro domácnost i zahradu

Firma Deratizace Praha – KF Trans nabízí široké spektrum služeb pro vaši čistou a bezpečnou domácnost. Mezi ně patří dezinfekce prostoru. Po vašem telefonátu s žádostí o dezinfekci, přijede odborník vybaven aktivní dezinfekční látkou, které zajistí likvidaci všech typů bakterií, plísní, hub a virů. To bez ohledu na prostředí. Což se v dnešní době obzvláště hodí. V případě viru dezinfekční látka rozloží jeho buněčnou stěnu a tím dojde k jeho bezpečné likvidaci. Dezinfikovat se dá i auto, jímka či žumpa. 

Dezinfekce po zemřelém 

Toto téma je stále trochu tabu, ale bohužel i takové případy nastanou. Do bytu, kde se dlouho nacházela mrtvola, dorazí odborníci z firmy Deratizace Praha – KF Trans. Ti provedou úklid a dezinfekci po mrtvém, jehož tělo tlelo v bytě již delší dobu po smrti. V takovém případě se v místě úmrtí může vyskytovat velké množství hmyzu a silně nepříjemný pach, kterým nasákne koberec i nábytek. Neškolený člověk takovou situaci nemusí vůbec zvládnout, proto se obraťte na odborníky. 

Deratizace a hubení škůdců 

Deratizace se nezaměřuje pouze na likvidaci potkanů, ale i na hubení dalších tvorů. Kromě potkanů dokážou pořádnou neplechu napáchat i další hlodavci. Proto se firma Deratizace Praha – KF Trans zaměřuje i na hubení myší. Ty se nemusí nacházet jenom v okolí rodinných domů, ale mohou se zabydlet i v paneláku. Proto je nejlepším řešením zavolat odborníky, kteří se postarají o likvidaci či potlačení jejich výskytu ve vašem okolí. 

Dezinsekce

Je odborný název pro hubení lezoucího i létajícího hmyzu. Některé druhy hmyzu mohou vyvolávat alergie, ničí oblečení či potraviny a celkově oslabují zdraví člověka. Klasickým příkladem dezinsekce je hubení štěnic, které parazitují na člověku, a bez odborného zásahu se jich nezbavíte. Dále vám odborníci pomohou s likvidací švábů, blech, červotočů a molů.

Odborníci z této firmy budou od vás do dvou hodin od vašeho telefonátu. 15 let na trhu je řadí mezi největší a vyhledávané odborníky. Neváhejte je tedy oslovit s jakýmkoliv problémem v tomto sektoru. Nabídnou vám konzultaci a individuální přístup. 

Related posts

Aby trávník dobře vypadal, vyžaduje péči

Zahrada jako oáza klidu: Jak vytvořit relaxační koutek

Holub: Posel Míru a Tajemství Přírody